mobile

Uw idee omgezet in techniek

Wat we doen

Omnia Websolutions is specialist op het gebied van web(shop)ontwikkeling. Wij helpen u met het opzetten van een succesvolle webshop of app. Wij nemen de gehele bouw van uw webshop of app op ons. Dat betekent: van conceptontwikkeling tot aan de oplevering geheel naar uw wens. Wij bouwen webshops en apps op basis van uw verdienmodel en als u nog geen verdienmodel heeft kijken we samen met u welk verdienmodel het best past bij uw idee.

Naast webshops ontwikkelen wij ook smartphone apps. Dit doen wij voor IOS en voor Android, maar ook de ontwikkeling van een webbased App behoort tot de mogelijkheden.
Kortom: Uw idee zetten wij om in techniek.

Zo werken we: uw idee gerealiseerd in 6 stappen

Tijdens het eerste gesprek staan uw idee├źn en wensen centraal . Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij goed begrijpen wat u wilt, daarom zullen wij veel vragen aan u stellen tijdens het gesprek. Goede communicatie is essentieel voor het verdere verloop van het project. Tijdens de uitvoering van het project zullen we dan ook nauw contact met u onderhouden.
Met de informatie die u ons heeft gegeven over de functionaliteiten, de layout en uw verdienmodel gaan we aan de slag. We maken een puntenlijst waarbij elk punt een functionaliteit omschrijft. Zo’n functionaliteit noemen we ook wel een “requirement”. Deze punten lijst bespreken we met u. Samen met u brengen wij structuur hierin aan door iedere requirement een prioriteit te geven. Zo wordt duidelijk welk punt uitermate belangrijk is voor hetgeen u wilt en welk punt misschien op een later tijdstip kan worden uitgevoerd. Dit zodat wij u snel een goed functionerende website kunnen leveren
Aan de hand van de opgestelde requirements bepalen we een vaste prijs en de tijd die het ons kost om het product te maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.
Als wij uw akkoord hebben ontvangen gaan we aan de slag met uw webshop of app. We denken samen met u na over gebruiksvriendelijkheid, de structuur van de webshop of app, de functionaliteiten en de layout. We maken een ontwerp en leggen dit aan u voor
Nadat we van u goedkeuring hebben ontvangen wat betreft het ontwerp, gaan we uw idee daadwerkelijk omzetten in techniek. We implementeren uw verdienmodel, we programmeren specifieke functionaliteiten en maken de layout. Als we klaar zijn met de bouw van uw webshop of app krijgt u de gelegenheid deze te testen om te kijken of het product voldoet aan uw eisen. Deze is dan al door ons getest op diverse internetbrowsers en op diverse mobiele devices en tablets
Als het product door u is goedgekeurd kan het product live. We zetten de website op uw domein en in het geval van een app verzorgen we ook het aanbieden van de app op de Google Play Store of de IStore.

 

Contact

Ook een mooie webshop laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Contact